Chef’s Special: Restaurant Vliegveld Hilversum

Mede eigenaar Martin Seldenrijk: “Den Hertog komt dan altijd aan onze vraag tegemoet en blijft leveren met een hoge en constante kwaliteit.”

We zijn op bezoek bij Restaurant Vliegveld Hilversum. Mede eigenaar Martin Seldenrijk heeft hier samen met zijn 2 compagnons een verrassend horeca concept neergezet. Met uitzicht op de landingsbaan en bijbehorende vliegtuigjes is het zeker niet alledaags te noemen.

Het restaurant beschikt over een groot en zonnig terras met maar liefst 300 zitplaatsen. In de winter kunnen de gasten ook plaatsnemen op het terras in een sfeervolle en verwarmde tent. Maar de gasten kunnen natuurlijk ook binnen plaatsnemen. Hier zijn 80 zitplaatsen te vinden. De inrichting is warm en gezellig.

Martin: “onze gasten zijn divers. We bedienen van jong tot oud. Aan de ene tafel kan een opa met zijn kleinkind zitten en daarnaast een advocaat die van een zakenlunch geniet. De sfeer is informeel en laagdrempelig. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en gewoon lekker kan genieten.”

Gasten kunnen bij het restaurant terecht voor een kop koffie met taart, een heerlijke lunch of een gezellig diner. Uiteraard is het ook mogelijk om gezellig te borrelen, want er is een mooi samengestelde wijn-, bier- en cocktailkaart. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor het organiseren van feesten en partijen.

Martin: “omdat wij een brede doelgroep bedienen, hoort daar een uitgebreide kaart bij. Hier is voor ieder wat wils op terug te vinden. We werken graag met seizoenen mee. Dus in het voorjaar staan er asperges op de kaart en in het najaar wild. We serveren de klassiekers zoals tournedos, carpaccio en zalm. Maar we serveren ook kalfszwezerik of een seizoensgerecht zoals bijvoorbeeld hert. Ook de vegetariër komt volledig aan zijn trekken. En we zijn uitstekend in staat om rekening te houden met voedselallergieën.”

Martin vervolgt: “in ons restaurant De Kaars in Hilversum werken wij al jaren samen met Den Hertog. Altijd tot volle tevredenheid. Dus toen we 2 jaar geleden begonnen met Restaurant Vliegveld Hilversum dachten we meteen weer aan Den Hertog. Het voorjaar en de zomer is bij ons erg druk. Dan is het belangrijk dat een leverancier hier flexibel op kan inspelen. Dan hebben we bijvoorbeeld meer behoefte aan gesneden groenten. Den Hertog komt dan altijd aan onze vraag tegemoet en blijft leveren met een hoge en constante kwaliteit. Verder is het geweldig dat Den Hertog 6x per week levert. Voor ons hoeft er geen ander!”