Verse producten van topkwaliteit!

Ons assortiment AGF

Door de nauwe samenwerking met regionale, landelijke en wereldwijde tuinders heeft Den Hertog Versleveranciers een zeer ruim aanbod van dagelijks verse groenten en fruit. Van zoete aardappels tot krieltjes, van komkommers tot cassave en van bananen tot lychees. Hieronder tonen wij een greep uit ons assortiment.

Aardappelen

Groenten

Fruit

Vegetarische producten

Panklare aardappelen

Gesneden groenten

Gesneden fruit

Paddestoelen

Sla & micro leaves

Cressen & sprouts

Specialties mini groenten

Eetbare bloemen

Verse kruiden

Peulvruchten

Specialiteiten

Rungis Parijs

Meer dan alleen AGF

Waar Den Hertog Versleverancier begon met aardappelen, groenten en fruit is ons assortiment ondertussen uitgebreid met vleeswaren, kaas, zuivel en brood. Ook leveren we diepvriesproducten en horeca gerelateerde DKW-artikelen zoals soja- en frituuroliƫn, mayonaises en non-foods. Toch blijft onze hoofdmoot AGF.

AGF verwerking… alles is mogelijk!

Eigen snijkeuken voor gesneden groenten en fruit

Door onze eigen snijkeuken is het mogelijk om groenten en fruit te bewerken tot een eindproduct waar u als kok al gelijk mee aan de slag kan. Denk bijvoorbeeld aan roerbakmixen, slamixen of kant-en-klare fruitsalades. We snijden, wassen, drogen en verpakken de verse groenten en fruit handmatig of machinaal met behulp van moderne apparatuur. Liever grove blokjes of juist hele dunne reepjes? Geen probleem! We verwerken de groenten en fruit tot een product naar wens.

Loading...