Onze visie op vers…

Rechtstreeks contact met telers

De missie bij Den Hertog Versleverancier is om alleen de beste AGF-producten (aardappelen, groenten en fruit) te leveren bij onze afnemers. Door rechtstreeks te werken met telers en importeurs en door onze eigen snijkeuken houden we grip op de kwaliteit van onze producten. Hierdoor zijn we in staat om het hele jaar door vrijwel al onze versproducten van hoogstaande kwaliteit te leveren. Verser dan vers kan niet! 

Dagelijks totaal verspakket

Door een dagelijkse samenwerking van Den Hertog Versleverancier met de Amsterdamse groothandelsmarkt is ook een totaal verspakket leverbaar. Onze dagverse groenten en fruit, die we in de snijkeuken al kunnen bewerken tot gesneden en panklare groenten en fruitstukjes, leveren wij elke dag aan topkoks, horeca, zorginstellingen en cateringbedrijven. Vroeg in de ochtend worden al onze AGF-producten verzameld en bij u tot in de keuken bezorgd binnen een vast tijdvenster. U weet precies hoe laat u de levering kunt verwachten. Want iedereen in ons team voelt zich betrokken om onze klanten snel en foutloos te bedienen: van orderpickers tot chauffeurs, van inkoop tot administratie en van directie tot verkoop. En dat doen we niet alleen door te ontzorgen met de juiste AGF-producten, maar ook door u met goed advies van dienst te zijn.

Vers

Duurzame werkwijze

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in onze werkwijze. Alleen al in Nederland verspilt men absurde hoeveelheden voedsel. Wij richten onze pijlen op minder afval, adviseren u met de menukaart waarbij de kosten goed gemonitord worden en we werken aan meer smaakvolle producten. Ons versassortiment past bij de behoeften van de kok, maar tegelijkertijd zijn wij continu op zoek naar nieuwe, prikkelende producten die u en uw klanten inspireren.

Voedselveiligheid hoog in het vaandel

Vanzelfsprekend voldoet ons FSSC-gecertificeerde productiebedrijf aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. Hierdoor kunnen we voedselveiligheid, het tegengaan van residuen en de kwaliteit van de producten maximaal garanderen; van de teler tot bij u in de keuken.

Bekijk hier ons FSSC certificaat