Natuurlijk-Vers.nl

Wat is Natuurlijk-Vers.nl?

Den Hertog Versleverancier BV is aangesloten bij NatuurlijkVers. Dit is een samenwerkingsverband van zes aardappel, groente en fruit groothandelaren, die verspreid over heel Nederland gevestigd zijn. Natuurlijk-Vers.nl is gespecialiseerd in het leveren van food gerelateerde producten aan de horeca.

Als gelijkgestemde collega’s ontzorgen en inspireren we elkaar. Zodat we ons gedreven kunnen richten op datgene waar we goed in zijn: het uitoefenen van het AGF ambacht en het verlenen van persoonlijke aandacht aan onze klanten.

Natuurlijk Vers

Onze klanten

Natuurlijk-Vers.nl is in staat om grote landelijke ketens te bedienen. Ons gezamenlijk actieve klantenbestand bestaat uit meer dan 1500 hotels, cateringbedrijven, restaurants, seizoenbedrijven en instellingen.

Onze USP’s

Waarin onderscheiden we ons van een totaalleverancier, landelijke grote speler of juist lokale kleine aanbieder? Door onze samenwerking optimaliseren we onze kennis, netwerken, logistieke benadering en beleving. We zijn met zijn allen een grote speler op de Nederlandse markt, maar zijn persoonlijk ijzersterk als regionale AGF specialist. We vormen een uniek platform dat niet alleen zorgt voor beleving op het bord, maar we staan daarbij ook stil bij thema’s als duurzaamheid en gezondheid.

We zijn allemaal gewend om met regionale producten te werken. Door onze samenwerking kunnen wij een uitgebreid scala van bijzondere producten aanbieden. Bijvoorbeeld producten met een innovatief karakter of exoten met een kort seizoen. We staan voor producten met een unieke smaak. Op traditionele wijze geteeld of op een ambachtelijke ander gemaakt.

Wat is natuurlijk en wat betekent het eigenlijk?

Natuurlijk heeft 2 betekenissen: vanzelfsprekend en volgens de natuur. Natuurlijk-Vers is:
vanzelfsprekend vers, maar wel volgens de Natuur!

Onze samenwerking, uw voordeel!

De meest natuurlijke producten kopen we rechtstreeks in bij de teler of importeur zonder tussenkomst van “overtollige” ketenpartners. Onze samenwerking bij van het inkopen van grote volumes biedt ons deze mogelijkheid.

Als zes (‘eigen’)wijze AGF-specialisten nemen wij elke dag onze toeleveranciers onder de loep en selecteren de beste daaruit. Overigens is dat een voortdurend proces waarbij we de keten zo klein mogelijk houden.

Als groep zijn we voor onze eigen telers een interessante partij. Een constante identieke kwaliteit is daarbij van essentieel belang. Wij vormen als gespecialiseerde ‘groenteboer’ de verbinding tussen het ondernemersinstinct van de kweker en de gepassioneerde inzichten van de kok. Zo halen we het beste in elkaar naar boven!